Wat doen wij?

Wij bieden mooi, enthousiast en goed opgeleid personeel dat als visitekaartje van uw bedrijf lieert aan succes! Het team van Diamond Entertainment wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van talent, kundigheid, karakter en spontaniteit. Onze modellen zijn inzetbaar op beurzen, evenementen, tv-opnames, videoclipshoots, premieres, productlanceringen, festivals, bruiloften, fashionshows en vele andere activiteiten. Hieronder een overzicht:

portfolio de
Lead Generators Host/Hostessen

De resultaatgerichte hosts en hostesses van Diamond Entertainment hebben niet alleen salestrainingen doorlopen, maar hebben ook bewezen werkervaring. Zij analyseren voor u efficiënt of een bezoeker/passant echt geïnteresseerd is en mogelijk een kwalitatieve lead is. Bij interesse wordt de bezoeker direct in contact gebracht met de juiste sales manager of contactpersoon.

Waarom ‘lead generators’?

(1) Het genereren van meer traffic op de stand. (2) Efficiënter omgaan met de investering; de kosten per gegenereerde lead dalen. (3) Volledige en goed ingevulde lead rapporten. (4) Uw sales staff kan zich bezighouden met de relevante informatievoorziening. (5) Meer rendement halen uit het exposeren op een beurs of evenement.

Het visitekaartje zijn van een organisatie vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zeer proactief, service- en oplossingsgericht karakter. Daarom worden onze mensen aan de hand van hospitality en commerciële trainingen opgeleid om voor u net dat stapje extra te kunnen zetten.

Zij hebben oog voor uw relaties én details! Om dit te waarborgen zetten wij op verzoek ervaren teamleiders in die hierop toezien. Zo heeft u ook één aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat alles naar wens verloopt.Van ontvangst en registratie van uw gasten tot productinformatie overbrengen, leads genereren en extra bezoekers naar uw stand leiden vanaf looproutes. De hosts en hostesses van Diamond Entertainment bieden u ondersteuning bij alle aspecten van uw evenement.

Modellen & Styling Danseressen/dansers

Diamond Entertainment beschikt over een enorm groot bestand mannelijke en vrouwelijke modellen. Wij selecteren onze getalenteerde modellen op een stralende uitstraling, een mooie lach en natuurlijk op een open en sociaal karakter. Onze modellen en hebben veel ervaring en een professionele werkhouding. Voor iedere aanvraag verzekeren wij u te kunnen voorzien van de beste modellen. Onze modellen zijn inzetbaar voor onder andere videoclips, fotoshoots, catwalk-events, promotieopdrachten en doorpas opdrachten.

Talentvolle en opgeleide danseressen presenteren een act of performance in uw (huis)stijl of in het door u gewenste thema. Onze professionele danseressen en stijlvolle dance acts zullen uw evenement tot een ongelooflijk succes maken.
Candygirls/candyboys Culinair Entertainment
De candygirls verzorgen de sfeer en entertainen uw gasten, zowel lopend als op rollerskates, waarbij zij zich verplaatsen tussen het publiek. De candygirls op diverse manieren in te zetten zoals; bij de entree of als een act maar ook om uw gasten te verplaatsen bijvoorbeeld van de ene locatie naar de andere locatie. U kunt hierbij denken aan: vuurspuwers, steltlopers, acrobaten, mime of bedrijfsanimatie. Hiervoor bedenken en creëren wij de meest uiteenlopende styling die volledig naar uw wens wordt uitgewerkt. Daarbij biedt Diamond Entertainment styling voor fotoshoots, artiesten, videoclips of reclamespotjes.